joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un severinean este premiat la toate concursurile moto: “Nu există competiție la care să nu fiu pe podium”

Florin Doană “Noss” este un motociclist severinean care se situează pe podium la toate competițiile moto din categoria “Old Timer” la care participă. Acesta are 44 de ani și este premiat cu locul 2 la Campionatul Național (2020 și 2021), locul 2 la Campionatul Est European (2020 și 2021) și locul 2 la Campionatul Serbiei (2020 și 2021).

“Nu există competiție la care să nu fiu pe podium.” a declarat Florin. Anul acesta, severineanul participă la campionatul Est European care se organizează în Grecia și Serbia. Singurul sponsor și susținător al sportivului severinean este Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin.

“Domnul primar Marius Screciu, alături de primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, sunt singurii care mă susțin din punct de vedere financiar să pot participa la competiții care sunt extrem costisitoare- vorbim aici despe taxe de concurs, deplasare, ca să nu mai vorbim de consumabilele pentru motociclete, piese, reparații sau costume de protecție. Momentan, primăria susține aproximativ 40% din costuri, iar 60% dintre ele le susțin pe cont propriu. Comparativ cu competitorii, motocicleta mea este cu 20% mai slabă în putere, însă chiar și așa, particip oricând și la orice competiție. Evident, ca să compensez faptul că motocicleta mea are putere mai slabă, trebuie să conduc mult mai agresiv și mai riscant decât ceilalți competitori, în special pe viraje, acolo unde pot recupera și compensa faptul că am o motocicletă mai slabă.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Florin deține și un service local de motociclete, autorizat RAR. Service-ul se află în locația Prestarea, pe Calea Timișoarei. De asemenea, este și instructor pentru cei care doresc să obțină permis categoria A (A1, A2). “Mă susțin și din service-ul de motociclete pe care-l am. În prezent sunt activ în 3 joburi. Sunt și coordonator zonal divizia citire contoare electriuce în cadrul companiei Adrem Link, dar și instructor pentru cei care doresc să obțină dreptul de a conduce motociclete (categoria A, A1, A2)) și service-ul de motociclete.”

Dacă doriți să îl susțineți pe Florin, o puteți face redirecționând 3.5% din impozit sau direct în contul Asociației Drobeta Motors 2003: Cont Asociație: RO32RNCB0179172059700001

Politica