joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujienii găzduiesc Turneul Final de baschet feminin U13

Turneul Final 1 de baschet feminin U13 va avea loc la Târgu Jiu. Federația Română de Baschet a luat decizia de a organiza competiția în perioada 4-8 mai. vor participa 12 echipe din țară, printre care și CSM Târgu Jiu.

Pe lângă gazde, în cadrul turneului vor mai evolua în Sala Sporturilor CSS Alexandria, Sportul Studențesc București, ACS Rookies Oradea, CS Olimpia București, ACS Dan Dacian București, LT Lucian Blaga Reghin, CSS Sibiu, ACS Gladius Târgu Mureș, ACS NBS Cluj Napoca, ACS Smart Baschetball Team Cluj și CS Universitatea Valbon Arad.

,,Mă bucur că am reușit performanța de ajunge aici și vreau să le felicit încă o dată pe aceste fete minunate pentru ceea ce au reușit în acest sezon. Acum vom avea ocazia să vedem cât de departe putem să mergem în această competiție. Echipa noastră va întâlni cele mai bune echipe din țară la acest nivel de vârstă și cu siguranță, mai ales că jucăm pe teren propriu, fetele vor încerca să dea totul pe teren pentru a obține un loc cât mai bun. Am încredere în aceste fete, care au demonstrat că se pot lupta de la egal la egal cu orice echipă și cred că vom face o figură frumoasă. Principalul obiectiv este calificarea în 1-8, iar după aceea, în funcție de locul ocupat, dacă se poate, de ce nu să atacăm locurile 1-4”, a declarat antrenorul Răuț pentru csmtargujiu.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica