vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O femeie, plimbată nouă ore între două spitale din cauza testelor COVID

O femeie a fost plimbată timp de nouă ore cu ambulanța între spitalele din Focșani și Adjud, pentru ca în final să fie internată.

Totul s-a întâmplat din cauza testelor COVID. Ajunsă la Adjud, a fost depistată pozitiv și trimisă la Focșani. Aici testul a fost negativ și a fost trimisă înapoi la Adjud unde testul i-a ieșit din nou pozitiv și a fost retrimisă la Focșani, potrivit Vrancea 24.

„Ieri am externat-o pe mama, de 64 de ani, din Spitalul Județean Focșani. Azi aveam programare la Spitalul Adjud, pentru tratament de recuperare. Acolo i s-a făcut testare pentru COVID, iar rezultatul a fost pozitiv. A fost retrimisă cu ambulanța la spitalul din Focșani, unde testarea pentru COVID a avut rezultat negativ. A fost retrimisă la Adjud, unde rezultatul testării a ieșit, iarăși, pozitiv. Acum se află, din nou, în drum spre Focșani. Mama nu mai poate, abia mai vorbește după atâtea ore petrecute în ambulanță. Nu este posibil așa ceva! Am externat-o ieri sănătoasă și acum abia mai respiră! Nu mai înțeleg nimic, o plimbă salvarea de azi dimineață, de la ora 9, între Focșani și Adjud”, a declarat fiul femeii pentru Vrancea 24.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cele din urmă, femeia a fost internată la Focșani unde i s-a făcut un test PCR urmând să se decidă ce se va face în funcție de rezultat.

Politica