Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Craiova. Tânără găsită moartă la parterul unui bloc

Publicat

pe

Update/ Incidentul s-a petrecut pe Calea Unirii.

O tânără de 35 ani, din Craiova, a fost găsită moartă, la parterul unui bloc. Ar fi căzut de la etajul 4, nefiind exclusă varianta sinuciderii.

Tânăra fusese în vizită la prieteni, împreună cu iubitul ei. La un moment dat a plecat din apartament. A fost găsită apoi zăcând la parterul blocului.

„Ieri, 2 mai, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat de 34 ani, din Craiova, despre faptul că în incinta unui bloc din localitate, la parter, este o persoană căzută.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat persoana în cauză ca fiind o femeile de 35 de ani, din Craiova.

La fața locului a fost prezent și un echipaj din cadrul ISU Dolj care a efectuat manevre de resuscitare femeii în cauză, fără rezultat însă, fiind constatat decesul acesteia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în după-amiaza zilei de ieri, în timp ce se afla în vizită în apartamentul apelantului, din Craiova, împreună cu concubinul acesteia, de 35 de ani, femeia ar fi părăsit incinta locuinței, fiind găsită ulterior căzută la parterul blocului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.”- IPJ Dolj

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.