sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cățel lovit de mașina Iridex și lăsat să sufere în stradă. Responsabilii, sancționați

Un câine a fost rănit grav de mașina Iridex, pe o stradă din Craiova. Șoferul și colegii acestuia nu s-au obosit să oprească și să ajute animalul în suferință. Se pare că patrupedul era singur pe stradă, iar trecătorii care au văzut incidentul l-au dus la veterinar.

Iridex Craiova își asumă vina pentru incidentul nefericit. Șoferul și echipajul implicat au fost sancționați pentru felul în care au procedat. Acestora li se va aplica o penalizare de 10% din salariu, timp de 3 luni. Totodată, stăpânii câinelui au fost contactați de Iridex, iar firma își va asuma toate costurile legate de tratament.

Regretam incidentul petrecut. Am luat legătura cu familia și vom suporta cheltuielile pentru intervențiile și tratamentul de care are nevoie cățelul. Șeful de zonă a intervenit imediat ce a aflat, am cerut un număr de telefon al familiei, de la vecinii din zona, pentru a ne cere scuze și a ne asuma situația. Șoferul și echipajul au fost sancționați cu 10% pe o perioada de 90 de zile„, a declarat Ana-Maria Predila, purtător de cuvânt Iridex.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Craiovenii nu i-au iertat pe angajații Iridex implicați. După ce întâmplarea a ajuns pe rețelele de socializare, comentariile nu au fost deloc blânde: „În jurul orei 08:10 a fost lovită de o mașina IRIDEX CRAIOVA , cei de erau în mașină au văzut că au dat peste ea, însă au omis să se dea jos să vadă cum este cățelușa. Abia putea sa se mai țină pe picioare. RUȘINE, OAMENII FĂRĂ SUFLET„, a comentat o tânără pe un grup de Facebook dedicat craiovenilor.

foto: Facebook/ești din Craiova dacă

Politica