joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Centura de Ocolire Craiova- Varianta Sud

Ordinul de începere a lucrărilor pentru Centura de Ocolire Craiova- Varianta Sud, DN 56-DN 55-DN 6 a fost semnat, marți.

Am făcut un pas important pentru infrastructura din zona Municipiului Craiova. Am asigurat Antreprenorul că DRDP Craiova o să îi fie, pe durata implementării acestui proiect, un partener onest și o să îl sprijine, atâta timp cât acesta va înțelege că infrastructura rutieră din România nu mai suportă nicio secundă de întârziere” A declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț, după semnarea documentelor.

Lungimea noului drum va fi de 9.889 kilometri. Se vor construi două parcări, una pe sens, două pasaje peste CF, un pod peste canalul de ape uzate, două intersecții giratorii la nivel cu DN 55 si DN 56, o bretea de acces pentru legătura cu DN 6 în sensul giratoriu existent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Contractul de execuție al lucrărilor de construire ale obiectivului de investiții a fost semnat în luna ianuarie. Ofertantul declarant câștigător este Rizzani de Eccher SpA, valoarea contractului fiind de 133.438.023,20 lei, fără TVA, termenul de execuție este de 15 luni.

Politica