sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2022, setul 2, au fost publicate de Ministerul Educației

Setul al doilea de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională 2022 a fost publicat de Ministerul Educației, Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Primul set a fost publicat pe 18 aprilie, cu mențiunea că de acum înainte în fiecare zi de luni vor fi publicate astfel de teste de antrenament, mai puțin în ziua de 25 aprilie.

Subiectele au fost calibrate pe rezultatele de la simulările examenelor, care au avut loc la începutul lunii aprilie, potrivit ministrului Educației.

Pentru acest set de teste baremele de corectare și notare vor fi publicate vineri, 6 mai, scrie edupedu.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim faptul că elevii de clasa a VIII-a încheie cursurile la data de 3 iunie 2022, cu o săptămână înaintea celorlalți elevi de gimnaziu, potrivit calendarului oficial.

Structura cursurilor pentru elevii din anii terminali, clasele a VIII-a și a XII-a/a XIII-a:

  • clasele a XII-a zi, a XIII-a seral și frecvență redusă încheie cursurile la data de 27 mai 2022 – cu două săptămâni înaintea celorlalți elevi de liceu;
  • clasa a VIII-a încheie cursurile la data de 3 iunie 2022, cu o săptămână înaintea celorlalți elevi de gimnaziu;
  • clasele din învățământul liceal – filiera tehnologică și învățământul profesional încheie cursurile la data de 1 iulie 2022 – cu 3 săptămâni după ce toți ceilalți elevi au luat vacanță.

Politica