joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Telekom, avertisment pentru clienți: ”Un malware circulă printr-un sms cu un link. Acordați atenție aplicațiilor pe care le instalați în telefon”

Compania de telefonie mobilă Telekom își avertizează clienții cu privire la atacurile cibernetice care au loc în această perioadă și despre care se previzionează că se vor înmulți în viitorul apropiat.

Telekom a trimis un sms clienților săi prin care îi informează cu privire la un malware care circulă printr-un sms cu un link care, dacă este accesat, preia controlul mesageriei:

”Un nou malware afecteaza in prezent telefoanele mobile si circula printr-un SMS continand un link la accesarea caruia este preluat controlul aplicatiei de mesagerie a telefonului, ceea ce iti poate genera costuri suplimentare semnificative. Verifica pagina https://mobile.telekom.ro/informare-practici-frauduloase/ pentru a afla ce ai de facut sa fii in siguranta. Echipa Telekom Mobile!”, este mesajul trimis de Telekom utilizatorilor din rețea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania recomandă clienților să nu acceseze link-urile primite din surse necunoscute prin SMS / MMS și să acorde atenție sporită aplicațiilor pe care le instalează pe telefon, dar și să parcurgă informațiile puse la dispoziție de Directoratul Național de Securitate Cibernatică (DNSC), scrie g4media.ro

Politica