Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Secția de Neonatologie a SJU Târgu-Jiu a fost reabilitată și modernizată!

Publicat

pe

Secția Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost reabilitată și modernizată, lucrările finalizându-se în această primăvară. Aceste lucrări au fost efectuate în baza contractului finanțat de Consiliul Județean Gorj și denumit „Reabilitare și modernizare secțiile Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie – Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, din strada Progresului”, a scris pe Facebook Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Lucrările au fost finalizate la Secțiile Neonatologie și Gastroenterologie și au început de curând la Medicină internă I (Spitalul 700-Strada Progresului). După aceste lucrări de modernizare, pacienții beneficiază de condiții la standarde europene. La fel ca și în cazul Secției Gastroenterologie, în afară de îmbunătățirea condițiilor hoteliere și a actului medical, un alt scop al acestei investiții a fost și diminuarea cheltuielilor la utilități, prin reducerea pierderilor.

Au fost înlocuite corpurile de iluminat, a fost înlocuită instalația electrică, au fost înlocuite aparatele (întrerupătoare – prize), a fost înlocuită tâmplăria veche din lemn, cu tâmplărie din PVC, a fost realizată instalația de detecție și avertizare incendiu, au fost montate uși rezistente la foc și au fost înlocuite obiectele sanitare. În toată secția a fost montat linoleum antistatic și antibacterian, pe holuri au fost montate bare de tipul „mână curentă”, a fost montat tapet PVC pe pereți, grupurile sanitare au fost modernizate în totalitate.

De la începutul anului și până în prezent, în Secția Neonatologie au fost îngrijiți 304 nou-născuți. În cursul anului 2021, 987 de bebeluși au fost pacienți ai Secției Neonatologie.Mulțumim Consiliului Județean Gorj pentru tot sprijinul acordat în toți acești ani. Mereu, conducerea Consiliului Județean a fost alături de Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și pacienți prin investiții care au condus la creșterea calității actului medical, a condițiilor hoteliere.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.