joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O familie din Gorj a rămas fără casă în urma unui incendiu

O familie din comuna Aninoasa, judeţul Gorj, a rămas fără casă în urma unui incendiu. Incidentul nefericit a avut loc chiar înainte de Paşte. Acolo locuiau patru persoane. Este vorba despre cei doi părinţi alături de doi dintre copiii lor, un băieţel în vârstă de 11 ani şi fratele său mai mare, de 32 de ani.

Oamenii s-au mutat acum în casa unui frate mai mare, care este plecat la muncă în străinătate. Cei doi soți au şase copii, iar patru dintre ei sunt la casele lor, notează adevărul.ro, Acum doi dintre fraţii rămaşi în casa părintească vor să ridice o nouă locuință.

Vreau să construiesc o altă casă, în care să aibă condiţii decente de viaţă. Îmi doresc să ridic o casă cu două dormitoare, un living, bucătărie şi baie. Sunt costuri ridicate, mai ales că s-au scumpit foarte mult materialele de construcţii.   O să încerc şi la primărie să obţin acordarea unui ajutor de urgenţă. O să muncesc eu şi cu fratele meu. Sper să ne ajute şi vecinii. Suntem un grup de prieteni şi ne mai ajutăm“, a precizat Daniel-Pantilimon Cercelaru, conform sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Învățătoarea mezinului familiei s-a alăturat și ea cauzei și a cerut sprijin pentru copil și familia lui, pe Facebook: „Hristos a Înviat! Pentru Ionuț Popovici, elevul meu, din Comuna Aninoasa, sat Bobaia, iepurașul nu a fost unul fericit. I-a adus lacrimi și multă suferință după ce casa lui a fost distrusă de flăcări”.

Femeia a pus la dispoziție și un cont bancar pentru donații. Detalii AICI.

Politica