miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii gorjeni participă săptămânal la ședințe de pregătire fizică și autoapărare

Polițiștii gorjeni iau parte la ședințe de pregătire fizică și autoapărare, pregătire tactică, pregătirea în domeniul tragerilor cu armamentul din dotare și pregătirea în domeniul conducerii autovehiculelor de serviciu: „Săptămânal, la nivelul unității noastre sunt programați până la 30 de polițiști”, informează IPJ Gorj.

Conform IPJ Gorj, aceste activități urmează a se desfășura și în perioada următoare, pentru dezvoltarea permanentă și menținerea unui nivel corespunzător de pregătire practică în concordanță cu dinamica mediului operativ.

Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a fost înființat Biroul Pregătire Profesională în anul 2021. Obiectivul principal al structurii, îl reprezintă formarea unor polițiști competenți la standarde de performanță europene, în scopul atingerii dezideratelor instituționale, cum ar fi: un corp polițienesc bine pregătit pentru a face față provocărilor mediului operativ; un proces de instruire teoretică și practică de calitate; dezvoltarea permanentă și menținerea unui nivel corespunzător de pregătire practică în concordanță cu dinamica mediului operativ și în considerarea bunelor practici în domeniu ale polițiilor europene partenere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica