sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mai multe școli din România vor primi 80 de mese de Teqball

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în urma unei donaţii a Federaţiei Internaţionale de Teqball (FITEQ), în această vară, în colaborare cu Ministerul Educaţiei, vor fi distribuite în mai multe şcoli 80 mese de Teqball.

„Avem un proiect pe care îl vom lansa la vară, Federaţia Internaţională a donat 80 de mese de Teqball pentru Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sportului, 80 de mese, pe care, împreună cu domnul ministru Cîmpeanu, le vom împărţi în această vară, în iunie sau în septembrie, când se va termina vacanţa. Este exact pe Strategia Naţională a Sportului, în care vrem să creştem orele de sport, să diversificăm activitatea sportivă în şcoli şi e tocmai bine (…). Infrastructură e primordială pentru sportul de masă, fără infrastructură nu ai ce aşteptări să ai. Dacă putem să deschidem cât mai multe baze sportive, cât mai multe săli, cu siguranţă cu atât mai mulţi copii vor face sport”, a declarat Eduard Novak, citat de Agerpres.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a participat, sâmbătă, la deschiderea oficială a celei de-a doua etape a circuitului European Teqball Tour de la Târgu Mureş, organizat de Federaţia Internaţională de Teqball (FITEQ), în parteneriat cu Federaţia Română de Teqball (FRTEQ), în perioada 29 aprilie – 1 mai, la care participă 35 de echipe la proba de dublu şi 30 de echipe la proba de dublu-mixt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica