joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii mehedințeni, la datorie de 1 mai

În acest sfârșit de săptămână, peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți vor acționa atât independent cât și în cadrul în dispozitivul integrat de menținere a ordinii publice din zona de competență, având ca misiune principală protejarea persoanelor și prevenirea oricăror incidente care care ar putea afecta ordinea și liniștea publică.

Jandarmii vor fi prezenți alături de polițiști atât în mediul urban, în zonele aglomerate, parcuri, centre comerciale, zone de agrement, cât și în mediul rural unde  vor avea loc manifestări religioase și activități cultural- artistice,  acționând pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional.

De asemenea, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică,   jandarmii vor avea în atenție competițiile sportive din perioada următoare ce vor avea loc în zona de responsabilitate teritorială.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru ca acest sfârșit de săptămână să fie unul fără incidente, Jandarmeria Mehedinți recomandă cetățenilor:

    – să nu se implice în acțiuni care pot conduce la tulburarea ordinii publice;

    – să manifeste atenție în ceea ce privește asigurarea bunurilor personale;

    – să supravegheze copiii care se pot rătăci în zonele aglomerate;

    – să aibă un comportament decent în conformitate cu normele de conviețuire socială;

    – să respecte măsurile stabilite de organizatori si forțele de ordine,  iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmi  sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Jandarmeria Mehedinți.

Politica