vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O tânără de 22 de ani a murit într-un accident pe Centura Craiovei

O tânără de 22 de ani a murit într-un accident rutier care a avut loc vineri pe Centura Craiovei. În incident au fost implicate două autoturisme, unul condus de victima care a decedat și cel de-al doilea condus de un bărbat 36 de ani.

„La data de 29 aprilie a.c., ora 17.15, polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 65 F, Centura de Nord a Craiovei, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, la intersecția str.M.A. Brătășanu cu DN 65 F a avut un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, conduse de o tânără de 22 de ani și un bărbat de 36 de ani, ambii din județul Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a suferit vătămări corporale fiind efectuate manevre de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decesul.

Bărbatul de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, conform IPJ Dolj. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica