vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Markovic și Screciu, urmăriți de un impresar italian la meciul cu FC Argeș

Jovan Markovic și Valdimir Screciu, jucătorii de la CS U Craiova, au fost urmăriți de Davide Lippi, la meciul pe care trupa din Bănie l-a câștigat cu scorul de 4-0, la Pitești. Cei doi fotbaliști nu au făcut o partidă rea, iar Mihai Rotaru se poate gândi deja la eventuale transferuri.

Potrivit gsp.ro, fiul lui Marcello Lippi e impresar și a fost în România zilele trecute pentru a urmări jucători care le-ar putea fi propuși unor formații din Italia. El a făcut călătoria la invitația agenților care-i reprezintă pe Jovan Markovic și pe Vladimir Screciu, cu care a și discutat după meciul FC Argeș – CSU Craiova. Acesta le-a transmis fotbaliștilor că a rămas cu o impresie bună despre ei doi și că va continua să-i urmărească și să-i recomande în Serie A.

Mihai Rotaru l-a mai vândut pe Screciu, în trecut. Apărătorul Craiovei a fost transferat în Belgia, pentru suma de 2 milioane de euro. Nu s-a adaptat acolo și a revenit, gratis, în Bănie. Acum, craiovenii ar putea să îl vândă, din nou, pe tânărul jucător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica