vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii din Novaci au participat la o vânătoare de ouă

Novăcenii au avut parte de activități speciale în a doua zi de Paște, când în orașul loc a avut loc un concurs de ciocnit ouă. La această competiție s-au înscris vreo 55 tineri și copii de toate vârstele. câstigător a iesit oul Raisei, o fetiță de 4 ani, pe locul doi clasându-se oul lui Edi, un băiețel de 10 ani. Organizatorii surprinși de rezultat au oferit șampania cuvenită locului I, tatălui Raisei, că doar el a dat grăunțe găinilor, fetita primind, ca și câștigătorul locului al II – lea, 12 ouă Kinder.

Tot la Novaci a avut loc și o vânătoare de ouă, în parcul orașului. Organizatorii au ascuns 98 ouă de ciocolată. Copii cu vârste până în 10 ani au cautat și s-au bucurat de fiecare clipă sub privirile fericite ale părinților. Vânătorul campion a fost Radu care a găsit 12 ouă, urmat fiind de Andreea, cu 10 ouă.

A doua zi de Paste s-a incheiat pe ritmuri de dans și pe melodii interpretate de Călin Cotorcea si Ony Forțofoi. Aceste activități au fost sprijinite de două femei din Capitală, Mirela Ion si Diana Țarfulea, care au donat 120 de ouă Kinder, menite a bucura copiîi din Novaci cu ocazia sărbătorilor pascale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook

Politica