vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Vacanță de Paște cu șoferi exemplari

Vacanța de Paște a adus în județul Vâlcea mai puține sancțiuni decât era de așteptat. Anul acesta, șoferii s-au comportat exemplar. Astfel, deși oamenii legi au fost prezenți la datorie, în cele 3 zile de sărbătoare doar 68 de sancțiuni și o infracțiune au fost constatate pe drumurile din județ.

“Zilnic, polițiștii rutieri au organizat și desfășurat acțiuni preventiv-reactive pentru prevenirea evenimentelor nedorite, pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor descoperite polițiștii rutieri vâlceni au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier, valoarea acestora fiind de peste 21.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, polițiștii rutieri au ridicat în vedere suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere, din care 2 pentru viteză, iar 1 în urma constatării unei infracțiuni la regimul rutier, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Politica