joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Termo Urban Craiova sistează furnizarea căldurii

Termo Urban Craiova a anunțat, marți, 26 aprilie, încheierea sezonului de încălzire 2021/2022, având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

Astfel, începând cu data de 26 aprilie 2022 sunt inițiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Craiova.

Măsura este luată în conformitate cu prevederile articolului nr.117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade Celsius, între orele 20.00 –06.00“.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De la această măsură fac excepție obiectivele speciale – spitale – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanților acestor instituții.

Dispeceratul Termo Urban Craiova SRL și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914,  24/24h.

Politica