vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghecampf și alb-albaștrii încă îi dau speranțe lui Rotaru

CS U Craiova a făcut spectacol la Pitești. Elevii lui Reghecampf au bătut FC Argeș cu scorul de 4-0 și au șanse matematice la titlu. Trupa din Bănie nu le-a dat nici cea mai mică șansă adversarilor. Au marcat Crețu, de două ori, Markovic și Ivan. Victoria craiovenilor a fost obținută în ciuda faptului că antrenorul principal nu a stat pe bancă.

Secundul lui Reghecampf, Viorel Dinu, s-a declarat încrezător după victoria de la Pitești. Acesta crede că alb-albaștrii au forța necesară să câștige toate meciurile până la finalul campionatului. Acest lucru le-ar permite oltenilor chiar să fie campioni dacă FCSB ar învinge CFR Cluj, iar formația din Capitală s-ar mai încurca împotriva altei echipe.

Am ținut legătura cu Reghe, nu trebuie neapărat să vorbim la telefon, avem legăturile noastre. Pregătim fiecare meci foarte bine, la victorie. Am dovedit că a fost o întâmplare la Sepsi. Peste o jumătate de oră joacă FCSB cu Farul, noi trebuie să ne câștigăm meciuri și vedem ce se întâmplă. Eu cred că putem să câștigăm totul până la final, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și la finalul campionatului vom vedea”, a spus Viorel Dinu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandru Crețu a fost omul decisiv pentru Craiova în victoria contra celor de la FC Argeș, în care a reușit să marcheze de două ori: „Da, pot să zic că mi-am făcut un cadou în seara asta și dedic golurile familiei mele. Ne așteptam să fie un meci greu. Nu a fost ușor, ei au demonstrat că trebuie să joace aici. Ivan are execuții din astea mereu, la mine golurile reprezintă un bonus. Eu am muncit tot timpul și cred că așa ai rezultate. M-am regăsit aici, am reușit să mă acomodez. Am avut nevoie de timp și mă bucur că oamenii de aici mi-au acordat încredere. Luăm meci cu meci și o să vedem. Ne gândim la Cupă, nu e nimic pierdut, se joacă până la final”, a spus Alexandru Crețu la finalul partidei.

Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a spus că nu înțelege greșelile făcute de elevii lui în apărare, mai ales că aceștia nu mai au nicio presiune: „Nu sunt foarte multe de spus. Au fost greșeli pe care nu le-am făcut tot campionatul. Am discutat că trebuie să venim aici și să arătăm că merităm. O primă repriză echilibrată, dar am primit gol după o greșeală copilărească, lipsă de comunicare. Nu înțeleg precipitarea în condițiile în care nu avem nicio presiune. Le-am spus înaintea meciului că trebuie să ne bucurăm de fotbal. Am încercat să schimbăm un pic. Unii jucători erau total depășiți. Înțeleg, tehnic poate nu te ridici la nivelul care trebuie, dar tactic și fizic.. Meciurile astea îmi arată la unii jucători niște limite. Dacă vedeți antrenamentul de dinaintea meciului, nici zece la sută nu s-a văzut în teren. Unii sunt jucători de antrenament. Sperăm să ne trezească acest duș rece. Vom face o analiză. În momentul în care primești golul doi identic cu cel de la Voluntari, când fundașii se duc pe linia porții, eu nu înțeleg. Nu s-a terminat, suntem la trei puncte de Voluntari. Jucăm, nu ne predăm. Așa cum a fost frumos când lucrurile au fost bune, trebuie să fim bărbați și să ne îndreptăm greșelile. Craiova e o echipă bună. Nu mă deranjează că mi se strigă demisia. Îi înțeleg și pe ei. Un 4-0 e greu de digerat. Nu sunt supărat. Sunt liberi să strige ce vor. Nu am semnat, dar am discutat cu primarul, ne-am înțeles. Ne gândim la ce va fi. Sunt lucruri pe care le vedem în meciurile astea și trebuie să tragem niște concluzii”, a transmis Andrei Prepeliță la finalul partidei.

Politica