sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Paște cu aproape 600 de amenzi

Față de județul Vâlcea, care se poate lăuda cu un număr foarte mic de amenzi acordate în trafic în vacanța de Paște, în Olt oamenii legii au aplicat aproape 600 de sancțiuni. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 150.000 lei. Totodată, polițiștii au reținut și 51 de permise de conducere.

„Polițiștii din cadrul IPJ Olt au aplicat 597 de amenzi, în valoare de 150.000 de lei, în perioada 22 – 25 aprilie 2022. Totodată, pentru abaterile constatate, polițiștii rutieri au reținut 51 de permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare”, conform reprezentanților IPJ Olt, care au menționat că în perioada sărbătorilor au fost constata și 12 infracțiuni în trafic.

„De asemenea, au fost constatate 12 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, 5 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și 3 pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, au adăugat reprezentanții IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica