joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atac armat la Washington: Patru persoane, printre care și o fetiță, au fost rănite

Cel puţin patru persoane au fost rănite într-un atac armat vineri în capitala SUA, Washington, a anunţat poliţia, desfăşurată în număr mare la faţa locului şi în prezent în căutarea unui bărbat, notează AFP, citată de Agerpres.

Patru persoane, printre care o fetiţă de 12 ani, au fost rănite de focuri de armă. Trei dintre acestea, transportate la spital, sunt în stare stabilă. A patra victimă în vârstă de peste şaizeci de ani, identificată ulterior, a primit îngrijiri pe loc.

„Suntem în căutarea unei persoane de interes” pentru anchetă, un tânăr de 23 de ani pe nume Raymond Spencer, a declarat presei unul dintre adjuncţii şefului poliţiei din Washington, Stuart Emerman.

Căutat pentru legăturile sale cu postări pe reţelele sociale, el este îndemnat să se prezinte în faţa forţelor de ordine. În cursul după-amiezii, după ce au primit apeluri în jurul orei locale 15.20, (19.20 GMT), un număr mare de membri ai forţelor de ordine, echipaţi cu puşti şi scuturi antiglonţ de mari dimensiuni, au înconjurat zona, izolând şcoli şi o universitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica