joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu la o casă din Braloştiţa! O femeie a fost găsită moartă

Joi dimineața, 21 aprilie, a luat foc casa unei familii din Braloștița. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la casă pe o suprafata de aproximativ 150 mp. Din nefericire, într-o incapere a fost găsită o femeie de aproximativ 64 ani imobilizata la pat. Pentru aceasta nu s-a mai putut face nimic fiind constatat decesul.

În urma incendiului au ars bunuri materiale din casa de locuit dar si acoperișul acesteia. Cauza probabilă de izbucnirea a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis in spatii inchise.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În dimineaţa zilei de astăzi, 21 aprilie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizați de un bărbat de 64 de ani, din comuna Braloştiţa cu privire la faptul că, la locuinţa sa se manifestă un incendiu cu flacără deschisă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, unde au fost identificaţi apelantul dar şi soţia acestuia, o femeie de 63 de ani, din aceeaşi localitate, care din păcate era decedată”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Politica