joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali se consideră deja campion, dar dă și 5% șanse Craiovei lui Reghe!

Patronul FCSB și-a făcut toate calculele și zice că n-are cum să-i scape titlul în acest an. Când e pus să analizeze în procente, dă și oltenilor șanse la campionat.

Gigi Becali s-a arătat entuziasmat după victoria FCSB în Gruia și se vede deja cu laurii de campion. Omul de afaceri crede că CFR nu are șanse prea mari în meciul direct din retur, iar celor de la CSU le dă șanse de doar 5% la câștigarea campionatului.
O analiză a finalului de sezon a făcut și Mircea Lucescu, care salută implicarea oltenilor în lupta la vârf, dar consideră că titlul va merge în Ardeal. „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de finaluri de campionat, pentru că lupta la titlu va fi acum cu atât mai interesantă. Sunt trei formații în joc, inclusiv Craiova, iar o astfel de rivalitate duce mereu doar la creșterea jucătorilor, la interesul publicului. Aura aceasta de a obține trofeul aduce un imbold special, iar asta nu poate însemna decât un câștig pentru competiție. Va fi o înfruntare între experiența Clujului, entuziasmul celor de la FCSB și orgoliul Universității. Cred că experiența va învinge în cele din urmă. CFR-ul are o echipă trecută prin multe momente delicate, care știe, în general, cum să gestioneze astfel de cumpene într-un sezon. Oricum, vor fi încă cinci etape extrem de atractive”, a declarat Lucescu, potrivit Playsport.
Valeriu Răchită, pe de altă parte, e de părere că echipa lui Reghecampf a intrat în lupta pentru trofeul suprem: „M-am uitat foarte atent la Farul – Craiova, l-am felicitat prin telefon pe Reghe. Craiova a intrat acum în lupta la titlu. Avem 3 echipe foarte bune care se vor lupta pentru titlu. Pentru noi e mai bine, există suspans. Dacă bătea CFR aseară, gata, ne gândeam că a câștigat un nou titlu. Așa, Reghe l-a învins pe «Rege» și acum suntem cu 3 echipe în frunte”.

Politica