sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii Liceului ,,Petrache Trișcu” au obținut nouă medalii la Campionatul Național Școlar de Scrimă

Elevii Liceului cu Program Sportiv ,,Petrache Trișcu” au obținut 9 medalii la Campionatul Național Școlar de Scrimă, desfășurat la Craiova, în perioada 14-16 aprilie, categoria de vârstă 12-15 ani.

La acest eveniment sportiv, au participat 150 de sportivi de la 10 cluburi din țară, la probele de spadă, floretă și sabie. Elevul Enescu Ovidiu s-a distins, obținând locul I atât la spadă individual, cât și la floretă individual. Echipa de floretă-masculin, alcătuită din Enescu Ovidiu, Marinescu Lucian și Țugui Robert a obținut din nou locul I.

Locul doi, la proba floretă individual, a fost obținut de sportiva Alina Alexandrescu.Echipa de floretă feminin, formată din sportivele Alexandrescu Alina, Predoi Andrada și Raicu Bianca, a obținut locul doi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici băieții nu au fost mai prejos. Echipa de spadă masculin, alcătuită din sportivii Enescu Ovidiu, Marinescu Lucian și Toma Sebastian, s-a situat pe locul doi.Tot pe podium, pe locul trei de data aceasta , au fost Predoi Andrada (floretă individual) și Marinescu Lucian (floretă masculin). Sportivele Alexandrescu Alina, Ciuta Flavia și Gărgăriță Cosmina au format echipa de spadă feminin, obținând locul 3.

Politica