vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Olt: Doi morți în urma unui accident pe DN6, în zona localității Dăneasa

Două persoane și-au pierdut viața în urma accident rutier grav, produs pe Drumul European 70, în zona localității Dăneasa.

”La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 6 – European 70, între localitățile Dăneasa și Stoenești”, potrivit IPJ Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că au fost implicate două autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 23 de ani, în care se mai afla și un bărbat, de 47 de ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu și un autoturism, condus de un bărbat, de 78 de ani, în care se mai afla și o femeie, de 73 de ani, ambii din municipiul București. În urma evenimentului rutier, cele două persoane din autoturism au decedat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sosirea primelor echipaje, cele două victime aflate în autoturism au fost găsite încarcerate, fiind extrase în scurt timp de echipajele de descarcerare.

”Pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 73 ani, din București, a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Din păcate femeia a fost declarată decedată. Șoferul autoturismului, în vârstă de 78 de ani, tot din București, a fost găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.”

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

Cea de-a patra victimă, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost asistat la fața locului și a refuzat transportul la spital.

La locul evenimentului au acționat echipaje din cadrul Gărzii Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, dar și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN6, în zona producerii accidentului, ar putea fi reluată în 45-60 de minute.

Politica