joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Accident cu 4 mașini pe Calea Severinului

În această după-amiază a avut loc un accident cu 4 mașini pe Calea Severinului. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 33 de ani, din Ișalnița, nu a păstrat o distanță regulamentară și a intrat în două mașini de pe sensul opus de mers.

„La data de 19 aprilie a.c., ora 17.10, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Calea Severinului, din municipiul Craiova, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat de 33 de ani, din Ișalnița, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, din municipiul Craiova, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul din fața sa, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu două autoturisme aflate în mers fiind proiectat într-un al treilea autoturism parcat”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului au rezultat doar pargube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii l-au sancționat contravențional pe șoferul de 33 de ani cu amendă în valoare de 580 de lei.

Sursa foto: Facebook/ INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Politica