vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Se reabilitează clădirea DGASPC

Consilierii județeni au aprobat luni reabilitarea sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt. Conform gazetaoltului.ro, clădirea DGASPC Olt de pe strada Drăgănești din Slatina va fi anvelopată, se va schimba tâmplăria, sistemele de apă, de canalizare și de electricitate vor fi reabilitate, urmând ca această clădire să fie dotată cu două stații de încărcare electrică.

Vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu a vorbit despre proiectul de reabilitare a edificiului, valoarea ajungând la 2 milioane și jumătate de euro.

„Pentru creșterea eficienței energetice, urmează ca acest proiect să fie depus cât mai repede. Ne vor solicita anumite documente, instrucțiuni referitoare la acest proiect și să avem timp să ne pregătim. Anul acesta se fac documentele și se depun, valoarea proiectului este de 2,5 milioane de euro, deci un proiect de importanță majoră pentru DGASPC Olt. Este vorba de clădirea din Slatina, dar și celelalte sedii, anexe la construcția principală”, a spus Vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica