joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rege vs. Reghe. După puncte la Malul Mării, cu gândul la derby-ul din Gruia!

CSU Craiova a răpus granzii din Liga 1, iar acum trebuie să confirme forma excelentă contra lui Hagi.

CSU Craiova a părut o echipă a contrastelor în acest start de play-off. Pornită în goana pentru prinderea locului 2 în clasament, ocupat acum de FCSB, gruparea olteană s-a împiedicat de „cioturi” și a bătut granzii din Liga 1. După dușul rece de la Voluntari, trupa alb-albastră a dat de pământ cu FCSB, chiar pe Arena Națională, apoi a învins campioana, la ultima fază, pe Oblemenco, cu peste 22.000 de suporteri alături.
Reghecampf pare să aibă mijloacele necesare să-și capaciteze elevii în meciurile cu echipele puternice, dar nu și în cele cu formațiile mai slabe, fără obiective semețe. Din păcate pentru alb-albaștri, sâmbătă seară vor avea în față o echipă din a doua categorie. Pentru ca succesele cu FCSB și CFR Cluj să nu fie în zadar, e necesară victoria și la Malul Mării, contra Regelui Hagi.
În acest moment, CSU Craiova este la patru puncte de FCSB și nouă de liderul CFR Cluj. O victorie la Ovidiu în mod sigur o va apropia de cele două echipe fruntașe din Liga 1, întrucât acestea au meci direct. Aparent, un egal ar fi perfect în derby-ul din Gruia pentru olteni. Dacă vor însă mai mult decât un loc doi lipsit de glorie, CSU ar trebui să țină pumnii strânși fecesebiștilor.

Politica