joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicepreședintele CJ Dolj, rănit în accident

Vicepreședintele CJ Dolj, Mihai Neațu, a ajuns la spital astăzi, după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în Craiova, pe Calea București.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Craiova, pe strada Calea Bucuresti, către centru, la intersecţia cu aleea de intrare în parcarea unui centru comercial de pe strada respectivă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 43 de ani, pasager dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost transportat la spital, fiind constient şi cooperant”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul de 36 ani.

Sursa foto: facebook/ INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Politica