miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Un blindat a lovit două mașini parcate în timpul filmărilor unui videoclip de manele

Update. Cântărețul de manele care se afla în vehiculul blindat la momentul incidentului este Dani Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. Acesta a postat și un mesaj pe pagina de instagram după producerea accidentului. „Revin cu detalii … oricum deja știe toată România de acest incident”, a spus cântărețul.

Un bărbat din Bujoreni, județul Vâlcea a fost amendat de polițiști după a lovit cu un blindat două mașini parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Conform IPJ Vâlcea, nu este vorba despre un vehicul al armatei, ci de unul istoric, înmatriculat în Anglia, care are drept de circulație pe drumurile publice.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, precizează reprezentanții IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform unor surse, martorii oculari spun că la momentul incidentului, acolo s-ar fi filmat un videoclip muzical al unui cântăreț de manele. Acesta s-ar fi aflat pe turela vehiculului la momentul impactului.

Sursa foto: Facebook

Politica