joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Doi bărbați reținuți în Craiova

6 percheziții domiciliare au fost efectuate de polițiștii olteni miercuri, la persoane bănuite pentru trafic de droguri. Oamenii legii au descoperit aproape 4 kilograme de materie vegetală, o armă cu alice dar și o cutie cu 2000 de alice. În urma perchezițiilor 11 persoane au fost conduse la audieri, 3 dintre acestea au ajuns inclusiv la sediul D.I.I.C.O.T Craiova.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, șase persoane ar fi comercializat droguri de risc către mai multe persoane din județele Olt și Vâlcea. În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 3,9 kilograme de fragmente vegetale, o armă cu alice, 10 cutii ce conțin aproximativ 2.000 de alice, două telefoane mobile și un cântar electronic.

11 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii, ulterior, trei dintre acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, în vederea continuării cercetărilor”, conform IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma audierilor de la sediul D.I.I.C.O.T. doi bărbați de 29, respectiv 32 de ani au fost reținuți pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Tribunalului dolj în cursul zilei de joi.

„În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, cu vârstele de 29 și 32 de ani. Cei doi bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Joi, 14 aprilie 2022, aceștia vor fi prezentați Tribunalului Dolj, cu propuneri legale”, au mai transmis polițiștii.

Politica