marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un craiovean și un gorjean arestați pentru furt

Un craiovean și un gorjean au fost reţinuţi de poliţişti pentru furturi din societăţi comerciale. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din Târgu Jiu, judeţul Gorj, și un tânăr de 22 de ani, din Craiova.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul, la data de 11 martie a.c., ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Craiova, de unde ar fi sustras suma de 2.300 de lei. De asemenea, tot ieri, poliţiştii au reţinut un tânăr de 22 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză, la data de 12 aprilie a.c., ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Craiova, prin forţarea ferestrei termopan, iar din interior ar fi sustras mai multe pachete de ţigări. În cursul zilei de ieri, cei în cauză au fost depistaţi de poliţişti şi conduşi la sediul poliţiei pentru audieri”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma probatoriului administrat de poliţişti, cei doi au fost reținuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile de miercuri, 13 aprilie, cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica