joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu, președinte cu 29,99% din voturi!

Nu a fost cea mai mare înghesuială între abonați pentru reconfirmarea lui Sorinaccio în funcția de președinte al clubului.

Din cei 4.107 electori, doar 1.232 i-au acordat încredere lui Sorin Cârțu să conducă în continuare destinele CSU Craiova, ceea ce în procente înseamnă 29,99%. Oltenii au organizat luni dimineață o conferință de presă pentru ca suporterii să fie informați cu privire la proiectele președintelui. La fel cum alegerile au fost un fiasco, deși o idee excelentă de altfel, la fel a fost și conferința de prezentare, transformată într-o caterincă în repetate rânduri. Astfel, președintele a fost întrebat dacă-l aduce pe Benzema la club, Costeșin, prezent și el, a povestit cum au apărut buletine de vot la mișto cu numele ofițerului de presă ș.a.m.d.
Cât despre proiectele de viitor, puține informații. Se întrevedere doar faptul că centrii de putere în club e puțin probabil să se schimbe, după ce Cârțu a declarat că are acces limitat la buget. Și, în mod ciudat, conducătorul a mai declarat că nu e încântat de faptul că nu a avut contracandidați, fiind probabil caz unic în lume în acest sens, oricine își dorește să ocupe un post preferând lipsa concurenței. Sau, cine știe, poate nu a exprimat propriul crez, ci pe alt altcuiva din club.  
Iată ce a mai zis Cârțu: „Suntem după o zi împlinită, după victoria obținută în minutul 95. Suntem un club pionier în acest proces al alegerilor. Din câte am fost informat toată lumea e mulțumită de modul în care a decurs votarea. S-a făcut totul la vedere, cu transparență maximă. Din acest punct de vedere se consideră o reușită ca și procent de participare. Ne-am dorit mai mulți candidați, n-a fost vina nimănui, n-a fost vina noastră. Criteriile au fost cât se poate de pertinente și nu imposibil de accesat pentru cei care doreau să participe. Și pentru mine a fost o surpriză că am fost singurul candidat, dar l-am luat ca un gest de recunoștință făcut de posibilii candidați față de mine, față de ceea ce am făcut pentru orașul Craiova. Mi-aș dori ca următorii 2 ani să fie fructuoși, să ne realizăm obiectivul maxim, care ne ghidează în toată activitatea noastră, din 2013 încoace, acela de a câștiga campionatul”.

Politica