vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Trei tone de lemne au ars într-o curte din Olt

Un incendiu a izbucnit duminică noapte în comuna Cezieni, județul Olt. Focul a cuprins bucătăria de vară a unei locuințe, dar și o magazie de lemne. Aproximativ 3 tone de lemn au ars în urma incendiului, după cum anunță reprezentanții ISU Olt. Nu au existat victime omenești.

„Intervenția pompierilor, pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, a durat mai bine de trei ore. În urma incendiului au ars anexa gospodărească, bunurile aflate în interior și trei tone de lemne de foc. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la o priză cu defecţiuni sau improvizaţii”, conform reprezentanților ISU care au reamintit și principalele măsuri de prevenție provocate de instalațiile electrice.

„Nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii; nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat; nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan”, au adăugat reprezentanții ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica