vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remontadă alb-albastră în Groapă! FCU condamnă Dinamo la baraj!

Craiovenii au făcut pauză – final în Ștefan cel Mare, grație reușitei lui Compagno din minutele de final. Toate reacțiile după Dinamo – FCU 1-2.

Meciul a început practic de la 1-0, oltenii încasând gol la primul atac al câinilor. Alb-albaștrii au preluat controlul, dar au avut ghinion în prima parte, izbind de două ori barele. În startul părții secunde, Huyghebaert a tras din prima, din marginea careului, printre brațele lui Eșanu pentru 1-1. Compagno a dat lovitura în secvențele finale, iar Albu și compania s-au întors în Bănie cu toate punctele.

„Pas important pentru evitarea locului de baraj!”
Prin succesul obținut, FCU Craiova se depărtează de baraj și o condamnă pe Dinamo la el.
„A fost un început cu emoții. Meciul a fost foarte important pentru noi și foarte greu. Jocul nu a strălucit, nu pot să fiu extrem de mulțumit din punct de vedere estetic. Poate altul era aspectul jocului cu Bauza. Dar, una peste alta, sunt importante cele trei puncte. Felicitări echipei și staff-ului. Am făcut un pas important pentru evitarea locurilor de baraj. Emoții vor fi până la final. Vor urma etape importante și grele. Miza meciului de azi a fost una mare pentru ambele echipe. E foarte important că am luat cele trei puncte. Galeria și băieții merită felicitări. Noi am jucat mai bine după ce fanii au intrat pe stadion”, a spus Marcel Pușcaș la finalul partidei. 
Nicolo Napoli s-a arătat mulțumit de rezultat: „Trei puncte foarte importante, ne gândim la meciul cu Clinceni, unde avem nevoie de alte puncte. E greu când iei gol în primele secunde, dar echipa a reacționat bine, am meritat victoria. Băieții sunt profesioniști, aplică ceea ce lucrăm și pe teren dau tot ce au. Vreau să-i felicit!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Te bate unul adus din restaurantele din Tre Fiori?”
Dinamovistul Cornel Dinu a fost acid după victoria alb-albaștrilor, oferind, pentru Fanatik, replica finalului de săptămână: „Per total, și de o parte, și de cealaltă, și din cauza ritmului lent și al felului larg, dezlânat în care au jucat cele două echipe, am avut impresia că asist la tablouri statice de proveniență renascentistă, privindu-l pe Compagno, adus cu mari sacrificii din San Marino, probabil dintr-un restaurant, că vine de la Tre Fiori, dar și flamandă, portrete ale jucătorilor, nu faze de fotbal.
Foarte puține momente au fost când s-au reușit câteva pase legate, consecutive în fața celor două careuri. La jocul modest au contribuit și faptul că majoritatea preluărilor, urmate de pase, au fost în lateral sau înapoi”.

Ironii între galerii!
Războiul din teren a fost completat de cel din peluze. Suporterii craioveni nu au putut intra de la primul minut, dar când au fost lăsați de forțele de ordine și-au făcut simțită prezența. Au avut și două mesaje ironice la adresa rivalilor: „Tot în Groapă… Tot în Groapă?” și „Suporteri afaceriști – bifat. Insolvență? Rezolvat. Încă un an în «A» – furat. Stadion – casat. Nu fi câine, fii bărbat!” Replica PCH a venit imediat: „Cu Mititelu în drum spre bancomat, încă un frate / lider v-a trădat”. Alt mesaj al fanilor roș-albi: „Sindromul Stockholm la Craiova s-a demonstrat, stând de vorbă cu cel care v-a dezafiliat!”

Politica