vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Groapă comună plină cu militari ruși morți, descoperită lângă Harkov: „Mitul că rușii nu-i lasă în urmă pe ai lor e distrus”

O groapă comună în care erau peste zece soldați ruși morți a fost descoperită de militarii ucraineni într-un sat de lângă Harkov, unde s-au dus lupte grele între cele două armate. Imaginea a fost făcută publică de pagina de Facebook a Departamentului de Comunicații Strategice al Forțelor Armate ale Ucrainei.

„Mitul că rușii nu-i lasă pe ai lor în urmă este distrus în sfârșit. În timp ce curățam Vilhivka, care se află sub controlul luptătorilor din brigăzii 92 Harkov, a fost descoperit un mormânt comun al invadatorilor. Să reamintim, pe 30 martie, militarii brigăzii 92 mecanice a Forțelor Armate și echipele de voluntari de lângă Harkov au fost doborâte două grupări tactice de batalioan ale Brigăzii 138 de puști motorizate și grupul tactic de batalion combinat al Regimentului 59 Panzer al Forțelor Armate Ruse. Sediul lor și toată documentația sunt capturate. Peste 60 de soldați din aceste unități s-au predat.

„Safari ucrainean 2.0” este în desfășurare. Crede în forțele armate ale Ucrainei! Slavă Ucrainei!”, e mesajul care însoțește fotografia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imaginea nu a putut fi confirmată de surse independente, dar postarea a devenit virală și a strâns în 4 ore peste 1.300 de distribuiri și aproape 500 de comentarii și 5.100 de reacții, scrie libertatea.ro

Politica