vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO&VIDEO/ Craiovean arestat după ce a tâlhărit o femeie

Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a fost reținut de polițiști la scurt timp după ce ar fi tâlhărit o femeie. Acesta a fost arestat de polițiștii Secției 1 Poliție Craiova.

„În după-amiaza zilei de ieri, 9 aprilie, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 45 de ani, Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Mihail Moxa, din Craiova, ar fi fost lovită în zona capului de un bărbat care ar fi fost deposedat-o de telefonul mobil, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

În zona indicată, s-au deplasat imediat polițiștii, care pe baza detaliilor oferite de persoana vătămată, au desfășurat activități de căutate a personei bănuite de comiterea faptei. La scurt timp, în baza unei informații obținute, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Nanterre, un autoturism destinat transportului de persoane, în care a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de duminică, 10 aprilie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica