joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenințată cu pistolul în trafic

O femeie de 41 de ani, din Segarcea, a fost amenințată cu pistolul în trafic. Polițiștii au deschis dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar conducătorii auto au fost sancționați contravențional pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic.

„Sâmbătă, 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Segarcea au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie de 41 de ani, din Segarcea, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, în calitate de pasager într-un autoturism, a fost amenințată cu un pistol de un alt participant la trafic.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Segarcea au efectuat un filtru rutier pe raza orașului Segarcea, fiind astfel depistat autoturismul în cauză. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Giurgița, care a prezentat polițiștilor o armă neletală cu bile și 7 cartușe, pentru care deține un permis de armă”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Arma a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetări, a reieșit că, în timp ce bărbatul de 43 de ani, conducea un autoturism pe DJ 561 între localitățile Giurgița și Cerăt, între acesta și un alt bărbat, de 30 de ani, din comuna Urzicuța, care conducea un autoturism în aceeași direcție de mers, a avut loc o șicanare în trafic, în urma căreia primul l-ar fi amenințat cu un pistol pe cel de-al doilea.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional, conform OUG 195/2002, pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic iar ca măsură complementară le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Politica