vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Craiova, prins cu 240.000 de ţigarete contrafăcute

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, în cooperare cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, astăzi, un tânăr de 26 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce transporta ţigarete fără timbru fiscal.

În această dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice în cooperare cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, au depistat pe strada Banul Stepan, din municipiul Craiova, o autoutilitară condusă de un tânăr de 26 de ani, din judeţul Suceava.

Cu ocazia controlului autoutilitarei, într-un compartiment ascuns, au fost identificate 24 de cutii ce conţineau 240.000 de ţigarete, fără a avea aplicate marcaje fiscale, existând suspiciunea că provin din activităţi de contrabandă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întreaga cantitate de ţigări, precum şi autoutilitara folosită au fost indisponibilizate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă.

Politica