miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii segărceni au desfăşurat o activitate pentru prevenirea delicvenței juvenile!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au desfăşurat o activitate pentru prevenirea delicvenței juvenile și victimizării minorilor, la care au participat 41 de elevi din cadrul Liceului Tehnologic Horia Vintilă Segarcea.

Aceștia au dezvoltat o bună colaborare cu unitatea de învăţămant care este implicată în diverse proiecte ce presupun deplasarea elevilor în diferite ţări, astfel încât a devenit o practică desfăşurarea de activităţi informativ-preventive anterior efectuării deplasărilor.

Cei 41 de elevi, vor merge în perioada următoare în Cipru, pentru schimb de experienţă, în cadrul Proiectului ,,Practica Profesională Europeană pentru cariera de succes” fapt pentru care poliţiştii au transmis recomandări cu privire la modul de comportare pe timpul deplasării. Totodată poliţiştii au purtat cu elevii discuții pentru prevenirea violenței, a infracțiunilor contra persoanei și traficului și consumului de droguri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Indiferent că activităţile desfăşurate îi vizează pe cei mici, preşcolari ori pe elevii mai mari, de liceu, poliţiştii constată preocupare pentru cunoştere, curiozitate şi implicare din partea acestora. Siguranţa elevilor reprezintă o prioritate pentru poliţiştii doljeni”, transmite IPJ Dolj.

Politica