joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. „Alfabetizare Media” ajută publicul tânăr să identifice informațiile eronate din mediul online

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția Mediatecă și American Corner Craiova, organizează începând cu data de 7 aprilie 2022, ora 16.00, o primă întâlnire în cadrul proiectului: „Alfabetizare Media”, desfășurat în parteneriat cu dna. Marga Bulugean, redactor-șef „Cuvântul Libertății”, alături de elevii clasei a IX-a de la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”, coordonați de profesor Corina Mitrulescu.

În cea de-a doua parte a proiectului, care se va desfășura începând cu luna mai, vor participa elevii clasei a IX-a B de la Colegiul Național ”Frații Buzești”, coordonați de profesor Irina Căpățână.

Proiectul se va desfășura online, în perioada 7 aprilie- 31 mai 2022, și este finanțat din grantul American Corner, oferit de Ambasada SUA la București. În centrul acestui nou proiect se află obiectivul de a ajuta publicul tânăr să identifice informațiile eronate din mediul online și din alte surse media, să conștientizeze importanța informării din surse de încredere, să combată fenomenul dezinformării și al știrilor false, în același timp să își dezvolte gândirea critică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica