vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concluziile lui Rotaru după victoria cu FCSB:  „Jucătorii noștri au mers acolo să sufere”

Care este jucătorul de pe urma căruia patronul Mihai Rotaru vrea să dea un nou tun financiar.

Mihai Rotaru, cel care a lăsat să se înțeleagă că va trece în umbra lui Sorin Cârțu după alegerile de pe 10 aprilie, a profitat de puținele zile în care mai are puterea supremă la club și a dat o raită telefonică la Digi Sport, după victoria cu FCSB, scor 2-0.  
„O victorie specială. Nu am venit la București să facem spectacol, ci să câștigăm. Jucătorii noștri au mers acolo să sufere, nu să iasă la joc pentru că în ultimul meci FCSB nu a contat pe «Oblemenco». La 2-2 am avut o grămadă de ocazii și a venit un gol norocos al lor în minutul 93 după o fază controversată. Houri a primit cartonaș galben pentru simulare când noi trebuia să primim lovitură liberă la 18 metri. Au câștigat cu foarte mult noroc și nemeritat atunci. Acum norocul nu le-a mai ținut, toată lumea zice că am avut un portar extraordinar. Adevărat, dar toate ocaziile lor au fost neregulamentare. La ocazia lui Vinicius cu capul e fault cât casa la Papp, iar la bara lor e un fault extrem de clar la Pigliacelli. Ocaziile lor nu au fost reale”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea „Liga DigiSport”
Finanțatorul grupării din Bănie vrea să lege victoriile cu granzii din Liga 1: „Nu ne gândim la campionat, dar ne gândim să batem CFR etapa următoare. Avem nevoie de puncte, avem nevoie de 30.000 de oameni în tribune să învingem și să repetăm istoria de anul trecut când într-o săptămână am învins și FCSB și CFR. Va fi un meci greu, în care trebuie să dăm totul ca să învingem”.
El a mai reiterat și faptul că schimbările de pe banca tehnică nu sunt în funcție de rezultate, ci de filosofia de joc. „Noi schimbăm antrenorul dacă nu are o filosofie compatibilă cu ceea ce se vrea în Oltenia. Nu este ușor să treci prin astfel de momente, dar Laurențiu Reghecampf e un om puternic”, spus Mihai Rotaru, la Liga DigiSport.
După meciul cu FCSB, patronul oltenilor a identificat și următorul jucător care poate asigura bugetul clubului pentru sezonul următor. „Ivan e o soluție clară și pentru națională. Are calități extraordinare, dar eu cred că e la 50 la sută din ceea ce poate face. Eu cred că are un potențial mult mai mare, poate să joace în cele mai bune campionate ale lumii, chiar la echipe puternice, nu la cele din josul clasamentului”,  spus Mihai Rotaru.

Politica