marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Bătaie în stradă la Craiova

Un nou scandal în Craiova. Un bărbat a fost bătut cu bâtele de alți doi. S-a întâmplat noaptea trecută, în cartierul Rovine, iar victima nu este pentru prima dată în această postură. Agresorii nu au fost încă identificați.
Este vorba despre craioveanul Ion Pavel Surdu, care, în 2018, a fost împușcat în braț, în parcarea unui bloc din Rovine. Și de data aceasta, scandalul a avut loc tot în parcare. Poliția a fost sesizată de soția victimei.


“Noaptea trecută, poliţiştii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, de o tânără de 29 ani, din Craiova, cu privire la faptul că soțul său, din aceeaşi localitate, ar fi fost agresat fizic în parcarea blocului în care locuieşte.
La fața locului s-au mai multe echipaje de poliţie din cadrul secţiei, Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, unde a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din localitate, care a declarat că ar fi fost agresat fizic de către 2 persoane, a căror identitate nu o cunoaşte. De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri autoturismului proprietate al persoanei vătămate”, transmite IPJ Dolj.
Surdu a refuzat transportul la spital și nici nu vrea să depună plângere împotriva agresorilor. Polițiștii au deschis însă dosar penal.
“În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi luării măsurilor care se impun.
La finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, mai arată IPJ Dolj.

Politica