marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vârstnicii din Craiova sunt așteptați să facă mișcare în Parc și în Grădina Botanică

Direcţia Judeţeană de Sport Dolj a anunțat că în perioada aprilie – octombrie 2022 va avea loc proiectul „Senior Sport”, dedicat persoanelor vârstnice, care își doresc să facă mișcare. Activitățile se vor desfășura în zilele de marți și joi, în Parcul „Romanescu”, respectiv în Grădina Botanică.

Proiectul include o desfășurare periodică (de două pe săptămână) a unor activități fizice concepute în mod specific pentru persoanele în vârstă, precum mersul activ, exerciţii de gimnastică, exerciţii de echilibru, antrenamentul de forță musculară, stretching sau alte tipuri de activități de pregătire fizică în vederea îmbunătățirii funcției cardiovasculare, a forței musculare, incluziunea socială. Acesta se va desfăşura, în perioada aprilie – octombrie 2022, în Parcul Nicolae Romanescu – marţi, ora 9.00 şi Grădina Botanică – joi, ora 9.00”, informează Direcţia Judeţeană de Sport Dolj.

Alina Ionescu, director executiv la Direcţia Judeţeană de Sport Dolj, a dezvăluit faptul că în județ va fi demarat și un program de voluntariat, numit „Voluntar pentru sport”. Proiectul este dedicat persoanelor din judeţul Dolj, care doresc să participe, în calitate de voluntari, la organizarea acţiunilor sportive. Fiecare aplicant va beneficia de încheierea unui contract de voluntariat, urmând a fi implicat în activităţile sportive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursă foto: Facebook

Politica