joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Bărbat arestat după ce i-a dat foc concubinei

Un bărbat din Vâlcea a fost arestat după ce și-a incendiat concubina. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a turnat benzină pe femeie apoi i-ar fi dat foc cu o brichetă. Evenimentul a avut loc în comuna Nicolae Bălcescu din județul Vâlcea. Totul ar fi pornit de la un conflict verbal generat de gelozie. Femeia a avut arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe aproximativ un sfert din corp, necesitând in jur de 40 de zile de îngrijiri medicale.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 05 aprilie 2022, punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie.
In cursul zilei de astăzi, inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 01.04.2022, în jurul orelor 21:30, în timp ce inculpatul se afla în locuința concubinei sale, din com. N. Bălcescu, jud. Vâlcea, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict verbal generat de gelozia acestuia, inculpatul a stropit-o cu benzină pe concubina sa, după care i-a dat foc cu o brichetă. Urmare acțiunii inculpatului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice constând în arsuri de gradul I, II și III pe circa 25% din suprafața corpului, care au necesitat circa 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care au pus în primejdie viața victimei.
Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul I.P. J. Vâlcea – Serviciul de Investigații Criminale și Postul de Poliție N.Bălcescu. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Politica