miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Accident în Băilești! O femeie a fost lovită de mașină

Un tânăr de 20 de ani, din Băileşti, a lovit cu mașina o femeie de 65 de ani care a vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis pe strada Independenței, din localitate.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de tânărul în cauză pe strada Independenţei, din Băileşti, ar fi accidentat o femeie de 65 de ani, din aceeaşi localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul Băileşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, din păcate, în timpul transferului către un spital din Municipiul Craiova, pentru continuarea investigațiilor medicale, femeia a decedat”, potrivit IPJ Dolj.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

Politica