joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Direcţia Judeţeană de Sport Dolj a lansat aplicația „Unde duc copilul la sport”

Direcţia Judeţeană de Sport Dolj a lansat aplicația „Unde duc copilul la sport”. Este vorba despre o hartă, care se adresează părinţilor care doresc să îndrume copilul către practicarea unui sport. Aceasta este grupată pe categorii legate de vârsta copilului şi sportul vizat, fiind structurată în funcţie de locaţia fiecărui club sportiv. În acest fel, doritorii vor avea acces rapid la baza de date a fiecărei ramuri sportive. Harta „Unde duc copilul la sport” poate fi accesată AICI

Menţionăm că aplicaţia este în continuă dezvoltare, fiind deschisă tuturor structurilor sportive care organizează cursuri de iniţiere în diferite ramuri sportive”, informează Direcţia Judeţeană de Sport Dolj.

Alina Ionescu, director executiv la Direcţia Judeţeană de Sport Dolj a anunțat faptul că în județ vor fi demarate o serie de proiecte, printre care și „Sport în familie”. Acesta va fi demarat în data de 9 aprilie 2022, urmând să fie finalizat în septembrie 2022 şi se adresează copiilor între 3 ani şi 10 ani, însoţiţi de părinţi şi bunici. Consilierii sportivi au gândit trasee aplicative dar şi o serie de activităţi sportive menite să îi încurajeze pe participanţi să practice sport constant. Activităţile se vor desfăşura în Parcul Nicolae Romanescu, în zona Foişor, în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 11.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica