vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministerul Sănătăţii amână distribuirea pastilelor de iodură de potasiu

Distribuirea comprimatelor de iodură de potasiu va începe în a doua jumătate a lunii aprilie, anunţă duminică Ministerul Sănătăţii, după ce, în urmă cu o săptămână, ministrul Rafila anunţa că distribuirea pastilelor va începe săptămâna viitoare.

„La începutul săptămânii viitoare, Guvernul României și Ministerul Sănătății vor demara campania de informare a populației referitoare la modul de administrare și de păstrare a comprimatelor de iodură de potasiu”, transmite Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în momentul de față nu există niciun pericol care să facă necesară administrarea acestor pastile. Campania de informare publică, distribuția și dezvoltarea deprinderilor preventive în rândul populației sunt în responsabilitatea Ministerului Sănătății.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni, 28 martie, ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţa că săptămâna viitoare va începe campania de distribuție a pastilelor cu iod, necesare în cazul unui accident nuclear, scrie libertatea.ro

Politica