joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu, atac asupra lui Reghe și a jucătorilor înainte de derby-ul cu FCSB: „Nu ai voie să pierzi, ori noi aia am făcut”

Singurul candidat la funcția de președinte al CSU Craiova, Sorin Cârțu, nu a putut trece peste umilința de la Voluntari.

Sorinaccio consideră că șansele la locul 2 vor scădea vertiginos dacă CSU nu se impune contra celor de la FCSB, în partida programată duminică, de la ora 19:00, pe Arena Națională. Mai ales că oltenii au pierdut cu Voluntari, unde președintele consideră că nu aveau voie să lase vreun punct. În urma înfrângerii din comuna ilfoveană, CSU s-a îndepărtat la 7 puncte de FCSB, iar un nou eșec ar mări la 10 puncte ecartul.
Înaintea derby-ului dintre Rotaru și Becali, Cârțu nu i-a menajat deloc pe elevii lui Reghe și nici pe acesta: „În fotbal se întâmplă multe lucruri. Și meciul cu CFR este unul foarte important pentru ce ne dorim și ce am putea să facem, la fel și cel cu FCSB. Meciul cu Voluntari n-aveam voie să-l pierdem. Noi suntem potențiali pentru locul 3 și în același timp ne-am propus să ajungem pe 2. Ca să ajungem acolo, trebuie să bați la meciurile directe FCSB-ul. În momentul în care vrei să-ți consolidezi locul 3, n-ai voie să pierzi cu Voluntari și Farul. N-ai voie să le dai 6 puncte. Ori, noi aia am făcut cu Voluntari, nu trebuia să îi lăsăm niciodată. Prin ce s-a întâmplat ne-am periclitat și locul 3”.
Dacă Sorin Cârțu s-a arătat critic vis-à-vis de echipă, Gustavo, unul dintre golgheterii lui Reghecampf, este mai degrabă optimist înaintea jocului cu FCSB, promițând victoria.
„Nu ştiu când vine titlul, dar anul acesta o să încercăm să obţinem ce putem. O să vedem ce va fi, dar noi vom juca fiecare meci la victorie. Atmosfera din vestiar este bună, băieţii sunt fantastici la antrenament şi avem un staff bun. Eu am profitat de momentul acesta, sunt bine din toate punctele de vedere, sunt pozitiv şi asta se vede pe teren. Am început să pregătim meciurile cu FCSB şi CFR, care sunt foarte importante. Prima dată mergem la Bucureşti cu gândul să câştigăm în derby. Suntem destul de departe de lider, dacă dacă o să câştigăm cu FCSB şi CFR Cluj ne apropiem. Noi pregătim fiecare meci în parte şi când se va trage linie o să vedem unde terminăm”, a declarat Gustavo.
Mai mult angrenat în Cupa României, fiind numărul 2 din poarta olteană după Pigliacelli, David Lazar spune că ar vrea să aducă trofeul în Bănie: „Chiar m-am uitat la trofeele expuse şi sperăm să avem cât mai multe în vitrină. Ne dorim, sperăm la Cupa României. Cu siguranţă orice suporter oltean se gândeşte la titlu şi sperăm să vină anul viitor. Anul acesta este foarte greu, dar noi o să luptăm până la capăt!”. 

Politica