VIDEO/Bărbat arestat după ce a sechestrat o minoră din Târgu Cărbunești

O fată în vârstă de 17 ani, din Târgu Cărbunești, a fost victima unui bărbat din comuna Obârșia, județul Olt. Acesta ar fi sechestrat-o și tâlhărit-o pe minoră, după ce ar fi avut o întâlnire stabilită.

La data de 29 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de către o minoră, de 17 ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către o persoană de sex masculin, care i-a sustras și telefonul mobil. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, iar după aproximativ 2 ore, aceasta i-a solicitat să plece, moment în care barbatul ar fi lipsit-o de libertate”, informează IPJ Gorj.

Ulterior, minora, împotriva voinței sale, s-ar fi deplasat cu acesta către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria. La intrarea in local, bărbatul i-a solicitat să-și lase telefonul mobil pe masă, pe care și l-ar fi însușit, ulterior părăsind incinta terasei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma investigațiilor desfășurate cu operativitate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroului de Investigații Criminale, a fost identificată persoana banuită de săvârșirea infracțiunilor, în persoană unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt, în acest sens fiind organizat un flagrant. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activității infracționale a tânărului, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu. Față de acesta urmează a fi dispuse măsurile legale”, spun polițiștii gorjeni.

Populare

Recomandări

Tudor Giurgiu, regizorul filmului „Libertate”, prezent la Craiova

Echipa filmului românesc Libertate vine, joi, 5 octombrie, de...

25 milioane euro pentru Campus Regional Oltenia

25 de milioane de euro ajung în județul Dolj,...

Video/ Un urs a dat iama într-o bucătărie din Rânca

Un urs a fost surprins cotrobăind prin dulapurile din...

Avertizare MAE pentru românii care merg în Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de...